sâmbătă, 18 iunie 2016

Usile glisante in spatiile rezidentiale si comerciale

Usile glisante reprezinta o alegere ideala in foarte multe situatii, atat in spatiile rezidentiale, cat si cele comerciale. La fel ca oricare alt element de tamplarie, si acest tip de usi pot fi confectionate din diferite materiale, fiecare dintre acestea avand anumite avantaje sau dezavantaje. In primul rand, profilele verticale sunt confectionate in asa fel in cat fie PAL-ul, fie sticla sa nu se curbeze, aspect foarte comun in randul usilor glisante, in special cele care sunt mai mari.
In schimb, profilul din aluminiu este unul dintre cele mai comune, in ciuda faptului ca este putin mai costisitor decat altele, intrucat pemite montarea unei suprafete mari de sticla sau oglinda, iar in acelasi timp promite si un aspect foarte modern.

Usi glisante din aluminiu

Acestea sunt foarte populare in cazul delimitarii trecerii dintre living si hol sau o alta incapere, deoarece clientii fie pot deschide spatiul, pentru a se aerisi si a acomoda mai multe persoane, iar daca isi doresc intimitate, o pot obtine cu usurinta prin simpla glisare a usii. Usile glisante din aluminiu mai sunt folosite si in cazul dressingurilor, reprezentand o modalitate foarte moderna de delimitare a spatiului respectiv.
Aluminiul este un material foarte rezistent, motiv pentru care nu se deterioreaza o data cu trecerea timpului, iar intretinerea sa nu implica decat stergerea de praf. De asemenea, usile pot fi personalizate dupa bunul plac si in functie de destinatia spatiului, existand chiar posibilitatea de a se alege o sticla care sa fie permita vizibilitatea dintr-o singura directie.

Nu trebuie omis nici faptul ca usile glisante din aluminiu trebuie procurate doar de la companiile cele mai serioase care ofera servicii in acest domeniu, pentru ca fiecare client sa fie multumit de produsele primite, dar si de serviciile asigurate, de la consiliere pana la montaj, iar garantia minima este de 12 luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu