miercuri, 21 august 2019

Vezi daca merita sa iti maresti sanii


Daca esti una dintre pacientele care isi doreste sani frumosi, dar pe care nu i-a primit de la natura, acestia pot fi obtinuti cu ajutorul chirurgiei estetice. In cazul in care iti doresti sa faci un implamant mamar, descopera din acest articol informatii despre silicoane.

Implantul mamar nu este altceva decat o proteza folosita pentru a schimba marimea, forma si conturul sanilor unei femei. In chirurgia plastica reconstructiva, implanturile mamare sunt realizate pentru a reface aspectul sanilor in urma unei mastectomii, pentru a corecta defectele congenitale ori deformarile peretelui toracic. In chirurgia de augumentare a sanului, implanturile mamare se fac din motive estetice, pentru a mari sau micsora sanii. Cele mai des utilizate sunt implanturile anatomice si implanturile rotunde.

Implanturile mamare sunt realizate din gel siliconic cu invelis de silicon si care au marimi si forme variate. Din acest motiv si tinand cont de constitutia fiecaruia dintre noi, chirurgul estetician este cel care va decide ce forma de implant sa fie aleasa si care ar trebui sa fie marimea acestuia.
Marimea unui silicon este influentata direct de anatomia fiecaruia, si in mod special de marimea toracelui. Implantul se va pozitiona astfel incat sa nu se deplaseze, iar muschii care il inconjoara sa se intinda pentru a-l ingloba.

De la doctormit. ro aflam ca cel mai utilizat implant mamar in operatia de marire a sanului este siliconul rotund. Implantul mamar rotund este modelat in forma de jumatate de sfera si este cunoscut si sub denumirea de forma de mar. Dezavantajul acestui tip de silicon este faptul ca el confera un aspect artificial al sanului si asta datorita faptului ca inaltimea este egala cu latimea si nu reuseste sa umple foarte bine decolteul.

Sunt femei care isi doresc silicoane mari, in schimb prezinta dezavantaje. Acestea ofera un decolteu generos, transformarea corpului fiind evidenta si foarte usor de remarcat. Dintre dezavantajele acestui tip de silcon este faptul ca ofera un aspect valurit al sanului si o incidenta mai mare a rupturii implanturilor.

Dintre recomandarile pe care o femeie este bine sa le urmeze face parte si faptul ca dupa o operatie de marire a sanilor, aceasta este bine sa poarte bustiera pentru cel putin o luna, ulterior sa poarte sutiene fara burete sau sarma pentru a le permite sanilor sa coboare.

Primul rezultat se poate observa dupa 3 sau 4 luni de la operatie, iar in cazul pacientelor care au avut sanii mari si inainte de interventie, rezultatul va aparea mai tarziu, dupa 6, 7 luni, astfel incat, implanturile sa coboare la nivelul la care le ingaduie pielea sanilor proprii. Din acest motiv, pacientele ideale pentru implantul mamar sunt cele care au sanii mici.

Descopera aici mai multe detalii despre subiect:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu